תנורים תעשייתיים

תנור תעשייתי – לקבל את ההחלטות הנכונות

שאתם מחליטים לרכוש עבור המסעדה שלכם תנור תעשייתי חשוב שתדעו אלו פרמטרים יש לבדוק ועל מה לשים את הדגשים העיקריים. מומלץ לבחור על פי העמידות, הכוח, מגוון הפעולות, הגודל, רמת הבטיחות ופרמטרים נוספים שעל פי הם יש להחליט ולהתעלם מפרמטרים אחרים כמו עיצוב שאינם רלוונטיים כאשר מדובר בתנורים שאינם נועדו לשימוש ביתי. חברת שף ליין מציעה לכם תנורים תעשייתיים שיכולים לשמש אתכם וכמובן מיועדים לשימוש ממושך ולכמויות גדולות של מזון. בשף ליין ישמחו להציג לכם תנורים מצוינים וגם להעניק לכם את השירות המושלם הכולל את כל העזרה והסיוע שאתם זקוקים להם.

תנור תעשייתי – רב תכליתי, תחזוקה ובטיחות

כל בעל מסעדה שמעוניין לרכוש תנור תעשייתי צריך לשאול את עצמו שאלה אחת: מה הצורך שלי מהתנור? אם התנור מיועד לסוג אחד בלבד של מזון הרי שיש לכך חשיבות בבחירה. אם אתה בעל מסעדה מגוונת המגישה מגוון רחב של מאכלים כדאי בהחלט לבדוק אופציה של תנור רב תכליתי שמתאים לכל סוגי האפייה. בנוסף, יש לבדוק את התחזוקה של התנור כלומר, האם התנור קל לניקוי? האם הוא יכול לעמוד בכמות מסוימת של מים? האם הגודל שלו מתאים למטבח ולא פוגע בדברים אחרים? הדבר השלישי, ואולי החשוב ביותר הוא עניין הבטיחות. לצערנו, תאונות רבות נגרמות במטבחים מדי יום בגלל תנורים לא בטיחותיים, אל תסתכנו ובחרו רק מתוך תנורים תעשייתיים שעומדים בתקנים הדרושים על מנת לשמור על בריאותכם ובריאות העובדים שלכם. אל תשכחו גם בנוסף להזמין הובלת תנור לבית העסק, שף ליין זה המקום שבו מקבלים את ההחלטות לגבי התנור התעשייתי הבא שלכם, זה הזמן להגיע ולהתרשם ממגוון רחב של תנורים.

מתעניינים במוצר? שלחו לנו מייל :